Taustatarkistuksen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Taustatarkistus on automaattinen tarkistustila, joka ei näytä ilmoituksia. Tämä tarkistus vaatii vähemmän tietokoneen resursseja, kuin muun tyyppiset tarkistukset (esim. täydellinen tarkistus). Tässä tilassa sovellus tarkistaa järjestelmämuistin, järjestelmätaltiot, käynnistyslohkot ja käynnistysobjektit, sekä hakee rootkittejä.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Taustatarkistus aloitetaan seuraavissa tapauksissa:

Taustatarkistus keskeytetään, kun jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

Jos taustatarkistusta ei ole suoritettu yli kymmenen päivään, tarkistusta ei lopeteta. Taustatarkistuksen yhteydessä sovellus ei tarkista tiedostoja, joiden sisältö sijaitsee OneDrive-pilvitallennustilassa.

Taustatarkistuksen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Napsauta Asetukset-painike-kuvaketta Taustatarkistus-lohkossa.

Tämä avaa Taustatarkistuksen asetukset -ikkunan.

5. Vaihda Taustatarkistuksen asetukset -ikkunan kytkin Käytössä- tai Ei käytössä -tilaan.